Nummervisning

Nummervisning på startskærmen giver dig mulighed for at downloade eller åbne Kaspersky Who Calls-appen. Appen beskytter dig mod spam, så du kan blokere uønskede opkald.

Der er to versioner af Kaspersky Who Calls-appen: Gratis og Premium. Du kan bruge den gratis version eller købe en abonnementsplan, der inkluderer brugen af en Premium-version (den er i øjeblikket kun tilgængelig i Plus- og Premium-abonnementer for brugere i Rusland).

Få mere at vide om Kaspersky Who Calls-appen (kun udvalgte sprog) .

Bemærk venligst, at Kaspersky Who Calls kun er tilgængelig i Rusland, Indonesien og i Republikken Kasakhstan.

Sidens top